Visioner

Vedbæk Gymnastikforening er en lille lokal gymnastikforening, der rummer alle aldre, bredden og eliten, og der skal være plads til alle.

Vores vision er gennem gymnastik at skabe Livsglæde, Fællesskab og Udvikling for alle, hvor Sundhed og Respekt er uundværlige grundsten. 

 

Livsglæde:

I Vedbæk Gymnastikforening er det primære mål at skabe livsglæde for alle vores gymnaster, instruktører, forældre og bestyrelse. Vi ønsker at give alle en masse gode oplevelser, styrke sammenholdet og skabe nye venskaber i lokalmiljøet.

Fællesskab:

I Vedbæk Gymnastikforening er fællesskab vigtigt i alt, hvad vi gør. Det er glæden ved at dyrke noget i fællesskab, udvikle sig i fællesskab og skabe resultater i fællesskab.

Udvikling:

I Vedbæk Gymnastikforening arbejder vi kontinuerligt med udviklingen af vores gymnaster og instruktører.  Vi ønsker som forening at være forankret i lokalmiljøet – det gælder alle fra gymnaster, instruktører til bestyrelsen.

Sundhed:

I Vedbæk Gymnastikforening har vi fokus på både den fysiske og mentale sundhed. Det gør sig gældende for gymnaster såvel som alle vores instruktører.  

Respekt:

I Vedbæk Gymnastikforening behandler vi hinanden med respekt og i en respektfuld omgangstone. Det gælder for alle, der har tilknytning til foreningen - for gymnaster, forældre, instruktører, bestyrelsen samt andre.