Forældre/barn gymnastik

Forældre/barn gymnastik og leg (1-3 år)

Successen fra sidste sæson fortsætter! På forældre-barn gymnastikholdet vil en blanding af leg og motorisk udvikling være drivkraften bag. Musik, leg og bevægelse er tre vigtige elementer i en sund og stærk udvikling af barnets motorik. Forældre/barn gymnastik er en god kombination af disse elementer. Igennem leg, nysgerrighed og nye udfordringer skal dit barn sammen med dig udforske sanserne og kroppen. Det er en unik oplevelse for begge parter, at opleve og prøve nye udfordringer, samtidig med at stimulere sanser og har god kvalitetstid i gymnastikhallen.

Træningen vil blive bygget op på samme vis fra gang til gang med en kendt goddag-leg, en vekslende kort opvarmning, leg på redskaber og afslutningsvis med en kendt farvel-leg.

På gulvet skal der være én og kun én forældre til hvert barn. Denne forælder forventes deltage aktivt med sit barn og derfor kommer man iklædt tøj man kan bevæge sig i. På holdet er ens eget barn i fokus, men der ønskes samtidig et godt fællesskab. Et krav er at barnet selv kan gå.

Der kører hold om lørdagen fra 9.00-10.00 (hold A) og igen et hold fra 10.15-11.15 (hold B).

Hvert hold kører 6 undervisningsgange.

Er man interesseret i at fortsætte kan man tilmelde sig et af holdene de efterfølgende 7 gange osv i løbet af sæsonen.

Se i den røde kasse for opstart af begge hold.

Undervisningen foregår på Vedbæk Skole i hallen. Adressen er Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Indskriv barnets navn og fødselsdag ved indmeldelse og ikke dit eget navn/fødselsdag.

Har du spørgsmål til holdet eller andet er du velkommen til at kontakte instruktøren bag (Emilie Milton på emiliemilton@hotmail.com).

Om instruktørerne:

Holdene er opstartet af instruktøren Emilie og hun vil være instruktør på alle B hold. Emilie har været gymnast i 13-14 år og er nu instruktør på 14. år i Vedbæk Gymnastik Forening. Emilie har undervist på samtlige hold i foreningen fra de mindste nye gymnaster til de ældste konkurrencegymnaster. På holdet kommer Emilies datter Thea fra august 2018 også til at gå med sin far.

A hold vil instruktøren Anna køre holdet (hun er søster til Emile). Anna har været instruktør i 14 år, for stort set alle aldre i Vedbæk Gymnastik foreningen. Anna har også selv dyrket gymnastik i Vedbæk i 13 år og efterfølgende 4 år på senior konkurrencehold. Annas søn Oliver fra september 2019 kommer til at gå på holdet med sin far.

Forældre/barn gymnastik hold 3A

Lørdage kl. 9.00-10.00.

Sæsonen opstarter igen den 22. maj til og med den 26. juni.

 

Forældre/barn gymnastik hold 3B

Lørdage kl. 10.15-11.15.

Sæsonen opstarter igen den 22. maj til og med den 26. juni.

 

Trænere

Disse hold har følgende trænere tilknyttet:

Holdansvarlig og træner på A hold.

  • Anna Milton

Holdansvarlig og træner på B hold.

  • Emilie Milton