Forældre/barn gymnastik

Forældre/barn gymnastik og leg (1-3 år)

Successen fra sidste sæson fortsætter! På forældre-barn gymnastikholdet vil en blanding af leg og motorisk udvikling være drivkraften bag. Musik, leg og bevægelse er tre vigtige elementer i en sund og stærk udvikling af barnets motorik. Forældre/barn gymnastik er en god kombination af disse elementer. Igennem leg, nysgerrighed og nye udfordringer skal dit barn sammen med dig udforske sanserne og kroppen. Det er en unik oplevelse for begge parter, at opleve og prøve nye udfordringer, samtidig med at stimulere sanser og har god kvalitetstid i gymnastikhallen.

Træningen vil blive bygget op på samme vis fra gang til gang med en kendt goddag-leg, en vekslende kort opvarmning, leg på redskaber og afslutningsvis med en kendt farvel-leg.

På gulvet skal der være én og kun én forældre til hvert barn. Denne forælder forventes deltage aktivt med sit barn og derfor kommer man iklædt tøj man kan bevæge sig i. På holdet er ens eget barn i fokus, men der ønskes samtidig et godt fællesskab. Et krav er at barnet selv kan gå.

Holdet kører hver lørdag formiddag fra kl 10.00-11.00. Vi kører ca. 7 undervisningsgange pr. hold. Er man interesseret i at fortsætte kan man tilmelde sig de næste 7 gange osv i løbet af sæsonen.

De første 7 undervisningsgange fra 29/8 – 10/10 (begge dage inkl.) koster 350,- kr. (Hold 1).

Undervisningen foregår på Vedbæk Skole i hallen. Adressen er Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Indskriv barnets navn og fødselsdag ved indmeldelse og ikke dit eget navn/fødselsdag.

Har du spørgsmål til holdet eller andet er du velkommen til at kontakte instruktøren bag (Emilie Milton på emiliemilton@hotmail.com).

Om instruktøren:

Holdet er opstartet af instruktøren Emilie. Emilie har været gymnast i 13-14 år og er nu instruktør på 14. år i Vedbæk Gymnastik Forening. Emilie har undervist på samtlige hold i foreningen fra de mindste nye gymnaster til de ældste konkurrencegymnaster. På holdet kommer Emilies datter Thea fra august 2018 også til at gå med sin far. I den kommende sæson starter Emilie ud med at være på barsel (da hun har termin slut august 2020). Dog kommer hun til at være i hallen så meget så muligt.

I stedet vil instruktøren Anna køre holdet (hun er søster til Emile). Anna har været instruktør i 14 år, for stort set alle aldre i Vedbæk Gymnastik foreningen. Anna har også selv dyrket gymnastik i Vedbæk i 13 år og efterfølgende 4 år på senior konkurrencehold. Annas søn Oliver fra september 2019 kommer til at gå på holdet med sin far.

Forældre/barn gymnastik 

Lørdage kl 10.00-11.00

Tilmelding åbner snarest.

Trænere

Dette hold har følgende træner tilknyttet:

Holdansvarlig

  • Emilie Milton

Trænere

  • Anna Milton