TeamGym Mini

Konkurrencehold

Alle konkurrencehold er udtaget hold og for dem der rigtig gerne vil gymnastikken og som alle har et vist grundniveau, som beskrevet nedenfor på de enkelte hold. Holdene udtages før vi går på sommerferie.

Udover kontingent vil der være udgifter til konkurrencedragt, klub træningsdragt, samt transport og overnatning ved konkurrencer. Det forventes ligeledes, at alle forældre bidrager med kørsel til konkurrencer, træninger i springcentre samt med forplejning til pigerne ved konkurrencer og træningsweekender. Vi er en forening med begrænsede ressourcer, så arrangementerne over året kan ikke lykkedes uden forældreopbakning.

Holdenes instruktører er alle nuværende eller tidligere gymnaster.

TeamGym Mini

TeamGym Mini holdet er et udtaget hold, hvilket vil sige at det er trænerne som vurderer hvilke gymnaster der er gode nok til at gå på holdet. Træningen er fordelt således, at der er springtræning to gange om ugen (tirsdag og torsdag) og rytmetræning en gang om ugen (søndag). Vi springer både på fiberbane og minitrampolin. Holdet er for piger født i år 2009 – 2011.

Da holdet deltager i GymDanmarks konkurrencer bliver træningerne planlagt efter at opnå bedst mulig udvikling efter pigernes niveau med formål at opnå bedst mulige resultater til konkurrencerne. Til hver konkurrence er det trænerne der suverænt bestemmer antallet af gymnaster på gulv og hvem der er udtaget på holdet. Det vil sige, man er ikke automatisk garanteret at komme på hold til konkurrencerne.

Holdet træner

Tirsdag kl. 18.30 – 20.30 i Gymnastikkens hus i Kokkedal (Nivå Gymnastikforening).

Torsdag kl. 17.00 - 20.00 i hallen ved Vedbæk Skole.

Søndag kl. 11.30 - 15.30 på Nærum Gymnasium (senere i sæsonen fordelt på to tider).

Der er mulighed for at træne enten 2 eller 3 gange om ugen. Ved 2 gange ugentlige træninger er fast torsdage og søndage af hensyn til kvaliteten af træningen.

Sæsonen løber fra uge 32 i 2022 til og med uge 25 i 2023.

Pris for 2 gange ugentlige træninger 4.200 kr. pr. sæson, der opkræves i 2 rater halvårligt.

Pris for 3 gange ugentlige træninger 6.800 kr. pr. sæson, der opkræves i 2 rater halvårligt. 

Enkelte aflysninger kan derudover forekomme i forbindelse med terminsprøver, eksaminer, valg, skolens egen brug af hallen mm.

Trænere

Holdansvarlig
  • Natasha

Trænere

  • Emilie 
  • Stine 
  • Josephine 
  • Ellen
  • Frederikke

TeamGym

Mini

2 gange ugentlige træninger 4.200 kr. opkræves i 2 rater halvårligt.

3 gange ugentlige træninger 6.800 kr. opkræves i 2 rater halvårligt.