TeamGym Mikro

TeamGym Mikro

TeamGym Mikro er et udtaget hold, hvilket vil sige at det er trænerne som vurderer hvilke gymnaster der er gode nok til at gå på holdet. Holdet er for piger født i år 2012 – 2016.

Vi laver en masse grundtræning gennem både leg og struktureret træning af specifikke færdigheder, for at give gymnasterne sjov og grundig basistræning og evt. forberede dem til vores øvrige elite konkurrencehold.

Vi fokuserer på den individuelle gymnasts udvikling, og lægger stor vægt på at de basale kundskaber er i orden inden der bygges videre på nye spring. Træningen indeholder en masse motoriske udfordringer, som skaber et godt grundlag for en gymnastisk udvikling. Træningerne vil derfor være en kombination af hård og sjov træning - hvor der er plads til smil og godt kammeratskab mellem holdets gymnaster og instruktører.

I løbet af sæsonen udtages en gruppe af holdet til at repræsentere VGF ved årets Regionsmesterskab, som består af 2 konkurrencer, hvor der er mulighed for at vinde medaljer i sidste konkurrence.

Udover kontingent vil der være udgifter til konkurrencedragt, klubtræningsdragt, transport til konkurrencer m.m.

Holdet træner på Vedbæk Skole:

Torsdag kl. 17.00-19.00 og Søndag kl. 13.00 – 15.00.

Sæsonen løber fra uge 32 i 2022 til og med uge 25 i 2023.

Pris: 4.000 kr. pr. sæson. Opkræves i 2 rater halvårligt med kr. 2.000 kr. pr. gang.

Enkelte aflysninger kan derudover forekomme i forbindelse med terminsprøver, eksaminer, valg, skolens egen brug af hallen mm.

Trænere 

Holdansvarlig
  • Sidsel

Trænere

  • Sophie 
  • Caroline 

TeamGym

Mikro

Sæsonpris 4.000 kr. opkræves i 2 rater halvårligt.