Trænere i Vedbæk Gymnastik

Vi er meget glade for alle vores dygtige trænere. Det er deres fortjeneste, at vi konstant øger niveauet for vores gymnaster og udvikler vores forening. Nedenfor kan du læse en kort præsentation af hver enkelt.

Vi søger altid nye dygtige og engagerede træner

Vedbæk Gymnastikforening har rigtig mange konkurrencegymnaster, og mange på et meget højt niveau. Specielt til vores dygtige junior og minipiger ønsker vi os kompetente trænere, som kan smide pigerne rundt i dobbelt-rotationer - og i det hele taget bidrage til alle gymnasters fortsatte udvikling indenfor alle tre discipliner i TeamGym.

Vi træner primært i hallen på Vedbæk Skole, som er placeret lige ved Vedbæk Station med god togforbindelse til København og nordpå til Helsingør. Springtræningen foregår for alle konkurrencehold tirsdage og torsdage fra kl. 16.30 til 19.30. Rytmetræningen foregår om søndagen på Nærum Gymnasium. Du er altid meget velkommen til at komme forbi og hilse på de andre trænere og se træningerne in action.

Foreningen lægger stor vægt på, at uddanne vores trænerne løbende og vi er med til at sikre, at du bliver klædt på med de rigtige kurser fra DGF. Så har du selv erfaring med TeamGym eller ligenende træning og har du mod og lyst til at dele dine erfaringer, skal vi nok sikre, at du bliver klædt ordentligt på med de rette kurser. Hvis ovenstående har fanget din interesse, er du meget velkommen til at skrive til: Søren, formand for Vedbæk Gymnastik: formand@vedbaekgymnastik.dk.